Publiceringsdatum:

Fortsatt stöd till bemannad reception på Vitsippan

Kustbostäder har beslutat att stå för kostnaden för receptionstjänsten på trygghetsboendet Vitsippan tills vidare.

Omfattningen blir två timmar under vardagar och tjänsten köps från Oxelösunds Kommuns vård- och omsorgsförvaltning. Receptionen på Vitsippan kommer därmed vara bemannad 13.30-15.30 under vardagar med start från och med 2 januari 2024.

Är du boende, anhörig eller på annat sätt ett stöd till någon av våra hyresgäster på Vitsippan är du välkommen till ett informationsmöte måndag 22 januari 11.00-12.00 då vi berättar mer om upplägget och planeringen framöver

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer