Nu bygger vi nya Prisman

Nu är vi i full gång med att bygga nya Prisman - ett helt nytt handelshus kombinerat med 48 lägenheter vid Järntorget i centrala Oxelösund.

Nu bygger Kustbostäder ett helt nytt handelshus i centrala Oxelösund för befintliga och nya aktörer inom service och handel. Handelshuset ligger i markplan och på våningarna ovan kommer 48 stycken attraktiva lägenheter att byggas. Projektet bedrivs i partnering ihop med NCC.

Prisman kommer att ha en Svanen-certifiering. Det innebär att mycket fokus kommer att ligga på hållbart tänkande vid inköp av material och hur kemikalier används i byggnadsprocessen. Men även ett genomtänkt hälsosamt för verksamheterna och de boende, med ett bra inomhusklimat. Svanen är Nordens starkaste miljövarumärke och borgar för högt ställda miljökrav.

Fastigheten kommer även att ha en solcellsanläggning på taket som försörjer fastigheten med elproduktion.

Planerad inflyttning under 2024. Är du intresserad av att hyra affärslokaler i den nya fastigheten? Kontakta oss på 0155-388 50, kundcenter@oxelosund.se

Obs! Detta är skissbilder på Prismanhuset och konceptbilder på lägenheterna. Avvikelser kan förekomma till den slutgiltig lösningen.

Drönarbild med utsikt ramdalshöjden
Fastighet Björntorpsvägen

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer