Lediga bostäder

Bostadstorget har bytt utseende och från 7 februari visar vi våra lediga lägenheter här via HomeQ. Det innebär att du som står i vår bostadskö eller vill anmäla dig till den behöver bli medlem och skapa ett konto på HomeQ.

Så här gör du för att registrera dig hos HomeQ: Gå till HomeQ Länk till annan webbplats. och registrera ditt medlemskap. För att kunna bli medlem krävs mobilt bank-id samt en e–postadress.
Datumet för registrering omvandlas till köpoäng som visas på första sidan när du loggar in. Du som har stått i vår bostadskö kommer att behålla samma köpoäng som innan, de syns som bonuspoäng.

Så här söker du lägenhet

När du hittar en lägenhet du är intresserad av gör du en intresseanmälan.
Du legitimerar dig med mobilt bank-id och din intresseanmälan registreras
Första gången du lämnar en intresseanmälan behöver du skapa din profil med bland annat kontaktuppgifter, nuvarande boendeform och underlag på anställning eller inkomst.
De sökande med högst köpoäng som matchar kravprofilen kommer att få erbjudande och bli kallade till visning.

Efter att du lämnat din intresseanmälan får du återkoppling efter varje steg i processen i form av mejl och sms från HomeQ. Behöver du hjälp kan du alltid chatta med HomeQ:s kundsupport Länk till annan webbplats. eller via e-post till support@homeq.se.

Har du en pågående ansökan hanteras den via det gamla Bostadstorget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tills den är klar.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer