Publiceringsdatum:

Kom och träffa oss på Må-bra-dagen onsdag 4 oktober

Onsdag 4 oktober finns Kustbostäder på plats på Koordinaten mellan 10-15.

Har du frågor om ditt boende, hur vårt kösystem fungerar eller är du kanske intresserad av att flytta till Prisman när de nya lägenheterna som blir inflyttningsklara till hösten 2024? Kom ner och träffa oss och ställ dina frågor. Vi finns på plats hela dagen.

Vill du registerna dig i vår Bostadskö men inte har tillgång till dator eller internet? Inga problem, vi hjälper dig personligen på plats. Programmet i sin helhet kan du läsa på vistitoxelosund.se Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer