Publiceringsdatum:

Första hyresavtalet i Prisman är signerat

Gudrun och Rainer Ingberg blev de första hyresgästerna att skriva kontrakt till det nya boendet. De fick därmed sitt förstahandsval, en trea på 75 kvadratmeter.

Hur känns det att få vara först ut?

-Äntligen! Nu får vi vår efterlängtade lägenhet och det känns riktigt bra. Vi har funderat på att flytta från vårt hus ganska länge, berättar Rainer Ingberg, så det känns skönt att avtalet nu blir klart. Detta var det bästa alternativet av de boendelösningar vi tittat på.

Vad fick er att bli intresserade av att flytta till Prisman?

-Närheten till allt. Allt ligger ju inom gångavstånd det är nära till affärer, apotek, post och vårdcentralen. Vi behöver ju egentligen ingen bil när vi kommer att bo så här centralt, avslutar Rainer Ingberg.

Efterfrågan på efter de centrala lägenheterna har varit stort och intresseanmälningarna många.

"Vi har fått in intressenter till varje bostad, berättar Sofia Lindblom Kundcenterchef på Kustbostäder. Nu går vi igenom vår bostadskö i tur och ordning så att de som har högst poäng får erbjudande och chans att göra sina val först. Vår målbild är att ha fördelat ut samtliga lägenheter i första etappen till slutet av februari."

Inflyttning blir det för samtliga hyresgäster i september i år när huset är färdigbyggt.

Läs mer om Nya Prisman här

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer