Publiceringsdatum:

Lekplatsen på Skogsvägen rustas upp

Kustbostäder har totalt 18 stycken lekplatser, i varierande storlekar och utföranden och de rustas upp efter behov.

Nu har turen kommit till lekplatsen på Skogsvägen som får nya barriärer på klätterställningen och en ny aktivitet i form av en lekskärm med lekklossar där barnen kan spela 3 i rad. Förra året installerades en vipplek och ny sandlåda på lekplatsen vid Hagvägen 2-4.

För att hålla en hög kvalité och säkerhet på våra lekplatser kontrolleras varje lekplats veckovis och genom en mer övergripande översyn en gång i månaden. Utöver det sker en årlig besiktning av en certifierad besiktningsman. Ha så kul på lekplatsen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer