Publiceringsdatum:

Totalbetyget 4,23 av 5 i senaste kundundersökningen

Hyresgästerna är väldigt nöjda med bemötandet från personalen. De ger fortsatt höga betyg vad gäller trygghet, trivsel och skötsel i samtliga Kustbostäders områden.

Totalt 83 bostadsbolag i varierande storlek med spridning över hela Sverige deltog i den senaste Nöjd Kund Index, NKI-undersökningen.

Enkäten är uppdelad i sex stycken kategorier, service, skötsel, boendestandard, trygghet, nyinflyttad och övergripande frågor, där Kustbostäder ligger med ett gott resultat inom samtliga områden.

- Våra kunder tycker det är lättare att komma i kontakt med oss, något vi har utvecklat genom att vara mer tillgängliga digitalt, berättar Linda Bernehjält, Fastighetschef på Kustbostäder. Men framförallt är vi jätteglada att våra kunder tycker att de får ett riktigt bra bemötande av vår trevliga personal.

Även skötseln av inomhus- och utomhusmiljön får generellt höga betyg och framförallt lekplatsernas skötsel har fått ett bättre betyg än vid tidigare undersökningar. Inom området som ofta brukar vara lite av en utmaning bland bostadsbolag generellt, har Kustbostäder fått ett höjt betyg, nämligen i tvättstugorna.

- Vi har renoverat och fräschat upp flera tvättstugor och infört digital tvättstugebokning så det är roligt att se att kunderna uppskattar det, kommenterar Linda. En annan prioriterad fråga som har gett ett gott resultat är hur Kustbostäder kommunicerar med sina hyresgäster i samband med att något ska åtgärdas i bostaden. Kunderna tycker att de avtalade tider hålls och åtgärderna görs inom en rimlig tidsram. - Det som är viktigt för kunderna är även viktigt för oss, betonar Linda. Jättekul att de är nöjda! Vi är glada och stolta över kundernas höga betyg och kommer fortsatt att göra vårt bästa för våra hyresgäster, avslutar Linda Bernehjält.

Bland de hyresgäster som deltog lottades en hyresfri månad ut, och vinnare av den hyresfria månaden blev Mahmmoud.

 

Tabeller visar NKI värde för 3 separata år

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer