Publiceringsdatum:

Nu kan du registrera dig i bostadskön utan mobilt bank-id

HomeQ har uppdaterat sin plattform och erbjuder nu dig utan mobilt bank-id möjligheten att logga in med e-post och lösenord. Du som redan är registrad kommer att behöva välja till ett lösenord.

Det innebär att du inte behöver ha mobilt bank-id för att kunna registera dig i vår bostadskö. Istället identifierar du dig med hjälp av id-handling och foto som du kan lägga in direkt med hjälp av din mobiltelefon. Det blir även enklare och snabbare att använda tjänsten i inloggat läge då du inte behöver logga in varje gång du besöker HomeQ.

Du som redan i dag är registrerad i bostadskön med mobilt bank-id kommer att få ett meddelande när det är dags för dig att byta inloggningssätt. Du väljer då ett lösenord och godkänner det med mobilt bank-id. Därefter kommer du fortsättningsvis bara att logga in med e-postadress och lösenord.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer