Publiceringsdatum:

Träffa oss på bomässan 18 -19 mars 10.00-16.00

Kom och träffa oss i monter B119 i Multihallen på Rosvalla.

I helgen lördag 18 till söndag 19 mars 10.00-16.00 finns vi på Kustbostäder på plats på Bomässan Nyköping- Oxelösund tillsammans med Oxelösunds kommun i Multihallen på Rosvalla. Kom och träffa oss så berättar vi gärna mer om vårt nya bostadsprojekt Prisman med 48 nya lägenheter och ett helt nytt handelshus som byggs just nu vid Järntorget i centrum eller övriga bostäder vi kan erbjuda i Oxelösund. Vill du ha en båtplats så har vi fortfarande ett antal lediga.

Skärgårdsvåfflan finns på plats i vår monter och vi bjuder på våfflor. Det blir även tävling med fina priser att vinna som konsertbiljetter till Dotter torsdag 25 maj.

Vi ses i monter B119 på Rosvalla, varmt välkommen!

PS. Bosafari

Du känner väl till att du kan utforska och ta del av alla nya bostadsprojekt och tomter som erbjuds i Oxelösund via appen Bosafari där du guidas runt i Oxelösund. Appen kan laddas ner där du laddar ner andra appar. Läs mer på bosafari.se Länk till annan webbplats.

På mässarrangörens hemsida kan du läsa mer om öppettider och program. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer