Publiceringsdatum:

Årets bästa granne 2022 tilldelas Ulf Ljung

Lördag 28 januari var det Oxelösundsgala och priset för Årets bästa granne delades ut.

Vinnare av Årets Bästa Granne 2022 Kustbostäder blev Ulf Ljung med motiveringen "Genom att vara omtänksam, hjälpsam och generös med sin tid och sitt engagemang sprider Ulf glädje och trygghet till sin omgivning. Samtidigt är han är ett starkt stöd, en positiv och trygg punkt i vardagen och gör viktiga insatser för sina grannar. Ulf personifierar vad begreppet innebär att vara en sann medmänniska och en verkligt god granne." Ulf belönas med en fri månadshyra.

Har du någon du vill nominera? Här kan du läsa mer om hur det går till

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer