Publiceringsdatum:

Internationella Kvinnofridsdagen 25 november

Kustbostäder vill bidra till en ökad trygghet och förhindra våld i hemmet

Alla boende inom Kustbostäder ska ha rätt att leva utan oro och rädsla för våld. Därför antog Kustbostäder riktlinjen Huskurage 2019 och sprider kunskapen om 3-stegsmetoden till alla hyresgäster. Detta för att uppmuntra alla grannar att visa omtanke och känna till hur vi alla kan agera vid misstanke om våld i nära relationer. Även vår personal utbildas i metoden och vet hur de ska agera om de misstänker att något inte står rätt till. I höstas hade vi föreläsningar för vår personal med Peter Rung, en av grundarna till Huskurage och diskuterade sedan hur vi kan fortsätta vårt arbete framöver. Tillsammans kan vi göra världen tryggare. Här kan du läsa mer om Huskurage.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer