Benita Vikström, ordförande Kustbostäders styrelse och Sagvan Abdulsatar, produktionschef på NCC tar tillsammans första spadtaget för nya Prisman

Publiceringsdatum:

Första spadtaget för nya Prisman

I dag fredag 22 april togs första spadtaget för nya Prisman. Ett nytt handelshus med 48 moderna lägenheter i centrala Oxelösund som byggs med hållbarhet i fokus.

– Nya Prismanhuset blir ett stor lyft för Järntorget och hela Oxelösund. Moderna lokaler för handel och service skapar möjligheter för befintliga och nya verksamheter. De nya attraktiva lägenheterna matchar efterfrågan av bostäder i centralt och sjönära läge, vilket ger Oxelösund möjligheter att växa som kommun, säger Benita Vikström, styrelseordförande Kustbostäder. Prisman byggs med hållbarhet i fokus och kommer att bli Svanencertifierad.

I juni 2020 inledde Kustbostäder och NCC samarbetet som genomförs i partnering. I en första fas har parterna planerat och projekterat för att komma överens om projektets omfattning. I början av april tecknades entreprenadavtalet och byggnationen kan nu påbörjas.

Läs mer om Nya Prisman här

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer