Publiceringsdatum:

Från Prisman till Gallerian

Sax&Fön, Röda Korset, Salong Miracel,Anderssons Hemelektronik och Glasögonmagasinet har gjort sig hemmastadda i Gallerian i centrala Oxelösund.

 Kustbostäder förbereder för ett nytt handelshus och 48 nya lägenheter med modern standard. Därmed kommer den gamla fastigheten Prisman att börja rivas under februari 2022 och lämna plats för en helt ny byggnad. Under rivningstiden har verksamheterna i Prisman flyttat in i Gallerian. Frisören Sax&Fön som var först ut att komma på plats i Gallerian, har numera en lokal med egen ingång på vänstra sidan. Salong Miracel, Röda Korset och Anderssons Hemelektronik har sina verksamheter i nära anknytning till varandra vid entrén. Glasögonmagasinet har etablerat sig längst in i Gallerian. Slutligenkommer Systembolaget att flytta in efter årsskiftet 2022.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer