Poängfritt - Hyr lägenhet utan köpoäng

Konceptet Poängfritt ger dig möjligheten att hyra utvalda lägenheter utan att köpoäng krävs. Om du väljer att skriva kontrakt på en av dessa lägenheter får du dessutom behålla dina nuvarande köpoäng.

Vad innebär poängfritt?

Med vårt Poängfritt-koncept behöver du inte oroa dig för köpoäng när du hyr lägenhet. Det är en perfekt lösning för dig som planerar att flytta till Oxelösund, är mitt i att flytta ihop eller separera, eller helt enkelt inte hunnit samla tillräckligt med köpoäng. Dessa lägenheter har tidigare annonserats men blev inte uthyrda av olika anledningar.

Få lägenheten utan flest köpoäng – och spara de du har

För att hyra en av våra Poängfritt-lägenheter krävs inte att du har flest köpoäng. Det viktigaste är att du uppfyller våra grundkrav och är först med att signera kontraktet. När du väljer att hyra via Poängfritt behåller du alla dina tidigare insamlade köpoäng.

Så här söker du en poängfritt-lägenhet

För att ta del av vårt Poängfritt-erbjudande, besök lediga bostäder och gå in på ett objekt med bildttexten "Poängfritt" och läs mer. Du kan också kontakta oss via uthyrningen@oxelosund.se eller 0155-38850 så hjälper vi dig.

 

Poängfritt

Leta efter denna bild bland objekten på HomeQ för att hitta de poängfria objekten

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer